Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

My Blog


Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm


I have read a malicious story and I am disappointed in the sponsored story. My commitment level to Hammarby since the first day I arrived at this club has been 100%. My journey from Nigeria to Stockholm was a tedious experience. The journey took over 48 hours. Det blir dock ingenting av det för den förre AIK-målvakten. Enligt tidningen ska förhandlingarna vara långt gångna och Hammarby är idag favorit till 23-åringens signatur, men där ingenting är klart ännu. Målvakten tillhör engelska Watford men jagar speltid och ska enligt tidigare uppgifter vara sugen på en ny utlåning under hösten. För VG berättar sportchefen att klubbar från Nederländerna, Danmark och Norge har hört sig för angående målvakten. Men vi har två eller tre andra klubbar på gång som vi sitter och kollar på nu, säger agenten till Fotbolldirekt. Enligt Expressen finns det allsvenska klubbar som är intresserade av 24-åringen. Tidningen skriver att det handlar om ”flera lag” som kan bli aktuella av Linnér som för ett par veckor sedan öppnade för Allsvenskan i en intervju med Fotbollskanalen. Th is was gener᠎ated  by G᠎SA Con tent​ Generator D᠎em​oversi​on​!

Det skriver Expressen som uppger att förhandlingarna i stort sett är i mål och att Hammarbys mittback förmodligen reser till Norge inom kort för att skriva på kontraktet. Robert Lundström spelade i GIF Sundsvall fram till 2015 innan det blev ett äventyr i Norge innan han värvades av AIK. AIK skriver kontrakt a-lagskontrakt med Calvin Kabuye, skriver Fotbollskanalen. Därmed har AIK ett färre utgående kontrakt att fundera på. Jag är AIK och varje träning och match jag gör i den svarta tröjan är ett stort ögonblick för mig. För Albin och Nyköpings BIS är detta en bra möjlighet. Är så fallet kan vi ha sett Albin på Rosvalla för sista gången och vi kan räkna in ytterligare en spelare som tar klivet till elitfotbollen via Nyköpings BIS, säger Nyköpings sportchef Patrik Berglin i en kommentar. Samtidigt har han varit så bra att det inte varit läge att skriva det här förrän nu, säger Luigi Garlando till Sportbladet.  Data has be en g enerated with GS᠎A Co nten t Genera tor DEMO!

Visst hade vi gärna sett honom hos oss ytterligare någon säsong, men det här var något ”Akin” verkligen ville, och budet från FCK är så pass bra att det ger oss möjligheter att återinvestera i vår trupp på ett sätt som kommer att lyfta kvaliteten ytterligare ett par steg, säger sportchef Jesper Jansson till Hammarbys hemsida. De tre spelarna kommer ha så kallad dubbel spelrätt och kan kallas tillbaka vid behov. Mattias Mitku fick ett lärlingskontrakt med Djurgården under hösten och stod för tre inhopp. Nu är Pierre Bengtsson, 33, klar för Djurgården. Det andra namnet är Pierre Bengtsson. Jag är väldigt glad att komma till Djurgården och ser fram emot tiden här, säger Bengtsson i en kommentar. Kontraktet kommer att bli offentligt under den närmsta tiden. Under transferfönstrets sista dagar försökte Hammarby värva Varbergs succéanfallare Astrit Selmani. Expressen skriver även om utländskt intresse för Hammarbys Astrit Selmani, men att en flytt inte är särskilt nära i nuläget. ​This  post was gen erated by G​SA Conte nt G​en᠎er​at᠎or Dem​oversion.

Sprinting in Vienna Spelarens agent Blash Hosseini bekräftar för Expressen att en kinesisk klubb har lagt bud på Djurgårdens förre mittfältskämpe. Enligt Expressen kommer budet från AIK, men just nu tyder lite på att klubbarna kommer överens. Ayari har ännu inget A-lagskontrakt med AIK, vilket bland annat är anledningen till varför den unge talangen spelat utan sitt namn på matchtröjan i Allsvenskan. Jag är superlojal mot AIK, jag vill inget hellre än att stanna. Efter matchen mot Varberg berättade AIK:s sportchef Henrik Jurelius till Fotboll Sthlm att man väntar på svar kring Jakob Haugaards skada innan man kommer att agera i målvaktsfrågan. AZ Alkmaar var på plats på Tele2 arena för att scout Aimar Sher i matchen mot Malmö FF, det uppger FotbollDirekt. Idag rapporterar Fotbolldirekt att de norska klubbarna Molde och Rosenborg är intresserade över att lägga fram ett kontraktsförslag till Ulvestad. Nu avslöjar mittbacken att han fått ett nytt kontraktsförslag på bordet från Djurgården som vill förlänga Nyholms avtal. Vad gäller Une Larsson kommer uppgifterna från Sportexpressen, som rapporterar om att den 27-årige mittbacken accepterat ett låneavtal med den grekiska klubban FC Panetolikos. Nästa klubbadress blir FC Panetolikos för Une Larsson och FC Midtylland för Chilufya.

 
Advertisement

Iklan Sidebar