Men Nu Uppger Flera Italienska Medier

portal informasi 2022

Men Nu Uppger Flera Italienska Medier

Men Nu Uppger Flera Italienska Medier
Men Nu Uppger Flera Italienska Medier

My Blog


Men Nu Uppger Flera Italienska Medier


Enligt Expressen vill AIK behålla målvakten i flera år framöver, något man ska vara redo att satsa en del pengar på. Noah Sonko Sundberg, som tillhörde AIK fram till 2017, lämnar Östersund. Piotr Johansson, som är en löpstark kantspelare, har tidigare i karriären representerat Gefle och gjort två kortare sejourer i Ängelholm och Östersund. Enligt Expressen har DIF erbjudit Piotr Johansson, 26, ett kontraktsförslag. Enligt sajtens källor har DIF av olika anledningar valt att gå vidare med andra namn. Enligt sajten är 30-åringen i samtal med Lech Poznan från Polen och förväntas skriva på inom kort. Kontraktet skrevs säsongen ut, men nu pågår samtal om en förlängning. I en intervju med Studio Allsvenskan svarar Milojevic på hur han ser på transferfönstret som kommer efter säsongen. Saku Ylätupa har hamnat i AIK-frysboxen under den senare delen av säsongen. Det blev åtta matcher för Ylätupa på Åland där det inte blev några mål eller assist. Da​ta w as c re​at​ed  with the he lp  of G SA C᠎ontent G​ener᠎ator DE​MO!

La Gazzetta dello Sport Prima Pagina (11 dicembre 2014) I den engelska fjärdedivisionen har yttern stått för 14 matcher, noll mål och noll assist. På 17 matcher han han gjort sex mål och fem assist från sin ytterposition. I somras värvade AIK in målvakten Kristoffer Nordfeldt efter en tuff period för målvakten då han varit fast i karantän i Turkiet utan att få träffa sin familj. Nils-Eric Johansson såg sin chans i våras när AIK skulle till att byta tränare att få göra en comeback i klubben. Den norska storklubben är på tränarjakt och ska ha flera kandidater på sin lista. Spelaren ska vara överens med klubben men ännu återstår att klubbarna kommer överens om själva låneavtalet. Enligt tidningen har Djurgården scoutat spelaren och tagit en första kontrakt, men inte bestämt sig för om Eid är spelaren som de ska gå för. Enligt Jonsson ska Milojevic haft möte med Rosenborg men att serben ska meddelat att han inte är intresserad av att lämna Hammarby i nuläget. Milojevic berättar också att intresset för klubbens främsta talanger är stort. Den 23-årige anfallaren från Örgryte har gjort 17 mål och intresset kring honom är stort. Nära kompisen Alexander Milosevic tror det är helt uteslutet att anfallaren skulle ansluta till AIK.

Nu står det dock klart att den 30-årige anfallaren flyttar hem till Island. Nu uppger Fotbolldirekt att Hammarby siktar på att ta hem sin gamla mittback i januari då hans löneanspråk varit för högt den här sommaren, samt att det tillkom en övergångssumma. På måndagskvällen presenterade klubben nämligen Moestafa El Kabir som sin spelare. Omar Faraj drar blickarna till sig efter sin fina sässongsstart i BP där han 19-åringen gjort sju mål i divison 1. AIK finns bland intressenterna, och enligt Expressen är Gnaget förstaval om det blir en transfer till Allsvenskan. BT skriver att AIK visar intresse för Bengtsson men att FCK isåfall måste vara villiga att sälja i januari då kontraktet går ut till sommaren. Pengarna kan komma att spela en stor roll för AIK i och med att klubben plockade in fyra spelare under sommaren trots den ansträngda ekonomin. Dessutom ska AIK troligtvis sälja Erick Otieno för att det ska bli aktuellt, enligt tidningen. AIK har fått ett bud på J-Södras försvarare Jetmir Haliti accepterat, skriver FotbollDirekt.

File:SportWeek 2009 logo.jpg - Wikipedia Enligt FotbollDirekt har Jensen träffat både Hammarby och Djurgården. Landskrona Bois ytter Kevin Jensen, 20, har varit en rubrikspelare under hösten då både Djurgården och Hammarby har kopplats ihop med honom. Jag kan bekräfta att vi är intresserade och har varit i kontakt med Landskrona BoIS. Fotbollskanalen har varit i kontakt med AIK:s sportchef Henrik Jurelius som inte vill kommentera om uppgifterna är korrekta. När Fotbollskanalen frågar Bajens sportchef Jesper Jansson om uppgifterna blir svaret kort. Karriären är kort så det gäller att utnyttja tiden. Under fredagen gick Hammarbys målvakt David Ousted ut med att helgens match blir den sista i karriären. Landslagsmannen är tillsammans med SVT-reportern Carolina Neurath och att karriären fortsätter i Stockholm är ett troligt alternativ. Vi har haft diskussioner med några klubbar, säger sportchefen och bekräftar att Heerenveen är en av klubbarna som är sugna på att värva Bråtveit. Han är otroligt viktig för den grund vi vill lägga för att etablera Mjällby i Allsvenskan, säger sportchefen Hasse Larsson till sajten.

 
Advertisement

Iklan Sidebar