Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

My Blog


Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm


Ogbu har tidigare haft Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf som tränare under tiden i Sirius. Efter tiden i Djurgården har det blivit spel på Malta, i Sudan och Ungern. Sander Svendsen flög aldrig i Hammarby och lämnade förra året för spel i den danska ligan med Odense. Den här typen av samarbeten är viktiga för oss i det kortsiktiga och långsiktiga perspektivet kring spelares utveckling och möjligheter till att säkerställa speltid på seniornivå, säger sportchef Henrik Jurelius. Att det i detta läge fanns tydliga synergieffekter i dessa spelares planering, med väl uppbyggda föreningssamarbeten sedan tidigare med dessa klubbar, gjorde att det blev en lösning som vi ser är optimal för samtliga parter, säger AIK:s akademichef Johannes Wiklund om samarbetet. Den senaste tidens truppförändringar har gjort att vi behöver balansera truppen för att bland annat hitta lösningar gällande speltid, och det innebär i detta läge att vi har sökt en utlåning för Daniel. Post w​as gen er ated with t᠎he ᠎help ᠎of G SA Content G᠎enerat or Demoversion !

File:Sergio Bello Oro.jpg - Wikipedia Expressen uppger att AIK visade intresse för Selmani i slutet av sommaren, men på grund av klubbens ekonomiska läge bedömde styrelsen att man inte borde konkurrera i något som kunde bli - totalt sett - en tiomiljonersaffär. Vi har jobbat för att förlänga hans avtal under en lång tid, men inte kunnat nå en överenskommelse med honom och hans rådgivare, säger sportchefen Jesper Jansson. Så det är egentligen omöjligt att sia om hans framtid. Den 29-årige yttern sitter på ett utgående avtal och för inte så länge sedan var det oklart om framtiden fanns i Djurgården. Adu kom till AIK 2018 och var med och vann SM-guld med klubben den säsongen. Asare kom från Hammarby inför säsongen 2019 och gjorde då 18 mål på 18 matcher i P17-Allsvenskan. Kevin Jensen har gjort tre mål och två assist på 16 matcher i serien i år. FotbollDirekt skriver om tre olika AIK-relaterade nyheter idag.  This po st w as written ​by GSA Con᠎te nt  Gener​at or Demoversion᠎!

Det är FotbollDirekt som rapporterar om att Milos Milojevic vill utnytta en klausul i Paulinhos kontrakt och förlänga ett ytterligare år med anfallaren. Till Sportexpressen var Milos Milojevic missnöjd med att frågan ställdes. Men det kunde dock blivit ett nyförvärv till, det avslöjar tränaren Milos Milojevic i en intervju med Sportbladet, nämligen Željko Gavrić. Lyssna på tränaren och se till så att nästa match och träning är riktigt bra. Enligt sajten ska den nye tränaren fått ett gott öga för Paulinho som inom kort är tillbaka i full träning. Enligt Fotboll Sthlms källor vill AIK gärna behålla islänningen, men nu talar det mesta för att det blir en flytt till den norska solkusten. Men jag trivs bra här, säger Milosevic enligt Fotbollskanalen. Under torsdagen rapporterade Gazzetta dello Sport att mittfältaren under gårdagen tränade med Spezia och skriver under torsdagen, detta enligt Fotbollskanalen. Vi har varit medvetna om situationen och vi räknade egentligen med att han skulle lämna redan under vinterfönstret 2020. Det nya avtalet ”Mujo” skrev med oss i somras reglerade tydligt att han hade möjligheten att lämna under innevarande fönster.

Vi önskar ”Mujo” all lycka. Han är en spelare med en stor potential och vi önskar honom all lycka i sin fortsatta spelarkarriär. Noah Åstrand John är en utomordentligt seriös spelare och dessutom en mycket mogen person trots sin ringa ålder. För den förstnämnde handlar det om en permanent övergång, medan Noah John lånas in med en köpoption. Det handlar om anfallaren José Likendja och vänsterbacken Noah John som är klara för Genoa respektive Cagliari. José Likendja är en säregen forwardsprofil med både finurlig och kraftfull genombrottsstyrka. Aron Johannsson uppgavs redan förra veckan fått ett utländskt intresse på sig från både Nederländerna och MLS borta i USA. 42-årige Magni Fannberg har tidigare jobbat i både Sverige och Norge och kom för drygt två år sedan till AIK där han varit en uppskattad medarbetare. Sportchefen Henrik Jurelius tror inte att det blir någon mer försäljning denna sommar för AIK. Sedan är det inget konstigt, det är klart att en såpass bra och ung spelare skapar intresse, säger sportchefen Jesper Jansson. Kevin Walker sitter på ett utgående kontrakt med Djurgården och ännu är inget nytt avtal påskrivet. I vintras lämnade norrmannen Fredrik Ulvestad Djurgården för att istället skriva på för den kinesiska klubben Qingdao Huanghai FC, ett avtal som bröts i somras.

 
Advertisement

Iklan Sidebar